Mitä lahjaksi naiselle, jolla on jo kaikkea?

Estetiikka, eettisyys, ekologisuus – kaikki tämän vuoden suosituimmat ja trendikkäimmät lahjat noudattavat tätä kolmen E:n sääntöä. Samat periaatteet ovat myös vahvasti läsnä Nikama Designin kaikissa tuotteissa.

Lahjaa ostaessa tärkeintä on muistaa, että hinta ja jopa todellinen käyttötarve ovat sivuseikkoja lahjan saajan näkökulmasta: tärkeintä on lämmin muistaminen tavalla, joka on lahjan saajan näköinen. Sen sijaan, että miettisi, tarvitseeko lahjan saaja esinettä, kannattaa pikemminkin pohtia, ilahtuisiko läheinen tästä lahjasta.

Usein kuvitellaan, että naiselle lahjan ostaminen on vaikeampaa kuin miehelle, mutta kun antaa rohkeasti tunteen johdattaa järjen sijasta voi täydellisen lahjan löytää nopeammin kuin kuvittelikaan. Vain harvoin pääseekään hankkimaan lahjaa varsinaiseen tarpeeseen, sillä jos nainen jotain tarvitsee, hän sen myös useimmiten itse ostaa.

Koru lahjaksi naiselle

Timantit ovat ikuisia, todetaan erään Bond-elokuvankin nimessä. Vaikka timanttikorut ovat näyttäviä, eivät ne sovi monenkaan lahjanostajan budjettiin. Ne myös vaativat kantajaltaan enemmän, sillä arkikäyttöön timantit eivät kovin hyvin sovellu. Timanttien sijaan kannattaakin suosia tyylikästä ja ajatonta jaloterästä – tämä hopeanvärinen materiaali on kestävää ja kaunista, eikä se tummu kuten varsinainen hopea. Nikama Designin valikoimista löytyy valtavasti niin jaloteräksisiä kuin hopeisiakin koruvaihtoehtoja.

Ranka-tuotesarjastamme löytyy taatusti jokaiseen makuun löytyvä vaihtoehto – kysy vaikka sadoilta tyytyväisiltä asiakkailtamme! Minimalismia ja yksilöllisyyttä arvostaville naisille suosittelemma Nikama I -korvakoruja ja riipuksia, ja mikäli lahjan saaja pitää enemmän näyttävistä korukokonaisuuksista, kannattaa tutustua Nikama Ranka -pantaan ja siihen sopiviin käsirenkaisiin.

Kaikki korumme ovat 100 % suomalaista käsityötä ja mikä parasta, ne sopivat kaiken ikäisille naisille arkityylistä ja vaatemausta riippumatta. Nikama Designin tuotteet kestävät katsetta ja aikaa sukupolvien ajan.

Anna lahjaksi tyylikäs sisustuselementti

Nikama Design on tunnettu muotokielensä lisäksi myös kestävistä käyttö- ja sisustusesineistään niin Suomessa kuin maailmallakin. Valmistamme muun muassa Suomen Urheilugaalan palkinnot sekä virallisen Suomi 100 -tunnuksen saaneet Nikama Finlandia -maljakot.

Finlandia-maljakon lisäksi tuotevalikoimistamme löytyy monia muitakin uniikkeja kukkamaljakoita, joita ei mistään muualta saa. Puisella alustalla varustettu Arctichrome-maljakko on takuunvarma katseenvangitsija kahvipöydässä – ja sitä on saatavilla nyt sekä 22 cm että 26 cm korkuisena.

Pimeiden syys- ja talvi-iltojen valaisemiseen Arctichrome-revontulilyhty on omiaan – se valloittaa kenen tahansa tuikkuja rakastavan suomalaisen naisen sydämen. Pitkien kynttilöiden ystäville suosittelemme pelkistetyn tyylikästä JAUR-kynttilänjalkaa. Tätä terästuotetta on saatavilla kolmessa eri koossa, joten voit 10, 15 ja 20 cm vaihtoehdoista juuri sopivimman. Tai osta lahjaksi vaikka koko sarja!