Suomalaiset design korut

,

Muoti-ilmiöitä tulee ja menee, mutta yksi asia on ja pysyy: suomalainen käsityö on aina ”in”. Suosimalla kotimaista designia tuet suomalaista osaamista ja voit olla varma, että saat rahoillesi aina parasta vastinetta ja erinomaista laatua.

Nikama Designin tyylikkäät, ajattoman klassiset korut sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Jaloteräksestä valmistetut tuotteemme kestävät päivittäistä käyttöä eivätkä tummu hopean tavoin. Kaikki tuotteemme ovat 100 % suomalaista käsityötä raaka-aineista designiin. Tutustu verkkokauppamme valikoimiin, niin näet, miksi niin nuoret kuin varttuneemmatkin korujen ystävät ovat rakastuneet tuotteisiimme!

Kerro korullasi tarina

Korut ovat pohjimmiltaan tarina. Niitä käytetään kertomaan jotain kantajansa personaallisuudesta, luonteesta tai minäkuvasta. Siksi me Nikama Designilla haluamme luoda merkityksellisiä muotokieliä, joista kuka tahansa voi ammentaa inspiraatiota ja voimaa omaan arkeensa.

Nikama-tuoteperheen korumme ovat saaneet nimensäkin mukaisesti ideansa selkärangan nikamista, jotka symboloivat ihmisyyttä, yhteenkuuluvuutta ja välittämistä. Selkäranka muodostuu lukuisista nikamista luoden tukipilarin, jonka varassa ihminen elää ja joka päivä. Nikama-korujamme ei ole tarkoitettu vain kauniiksi asukokonaisuuksien koristeiksi – ne muistuttavat kantajaansa päivittäin siitä, että voit seistä suorana ja kauniina juuri sellaisena kuin olet. Se on Nikaman voima.

Suomi-designia arvostetaan kotimaassa ja maailmalla

Nikama Designin käsityönä tehdyt teräskorut edustavat aidoimmillaan sitä, mistä kaikesta suomalaisessa muotoilussa on kyse: kaikki elementit tuotteissamme valmistusmateriaaleista alkaen ovat puhtaasti kotimaisia ja ne huokuvat suomalaisuuden perimmäistä luontoa kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Valmistamme korumme jaloteräksestä eli kirurginteräksestä. Korumme on saatavilla eri koissa ja mallista riippuen harjattuna tai kiiltävänä versiona – siksi ne sopivat kaikenlaisille korunkantajille sukupuolesta ja iästä riippumatta. Nikama Designin korut ovat tästäkin syystä täydellisiä lahjavinkkejä äidille, isälle, puolisolle tai vaikka sisarelle.

”Finnish Design” tunnetaan käsitteenä jo Pohjois-Amerikkaa myöden, ja myös Nikama Design on saavuttanut kansainvälistä huomiota: suunnittelimme ja toimitimme kattauskokonaisuuden Suomen joukkueelle vuoden 2017 Bocuse d’Or -kilpailuun. Kyseessä on yksi maailman arvostetuimmista ja kovatasoisimmista kokkikilpailuista. Nikama Designin koru onkin lyömätön vaihtoehto liikelahjaksi tai joululahjaksi ulkomailla asuvalle kaverille!

Näytä juuresi

Korumme vangitsevat katseet missä ikinä liikutkin. Kun kannat Nikama Designin korua ylläsi, kannat ylläsi laadukasta, suomalaista käsityötä. Yhdistele korujamme rohkeasti myös muihin kotimaisiin brändeihin, kuten Marimekon ikonisiin kuoseihin. Valmistamme myös funktionaalisia ja näyttäviä tarjoilu- ja koriste-esineitä, jotka kruunaavat jokaisen suomalaisen ruokapöydän.

Tutustu tuotteisiimme ja tilaa itsellesi tai vaikka lahjaksi!