Ilmainen toimitus Suomeen

Nikama Haapa Kulho 30 x 30 cm

89,00 

Nikama Designin Haapa-sarjan kulhot käyttö- ja sisustus tuotteeksi. Täysin peilikiilotettu pinta tuo juhlavuuttaa kattaukseesi heijastaen ympäristöään ja tuoden eloa pöytääsi. Erittäin monikäyttöiset kulhot toimivat erinomaisesti dippien ja salaattien tyylikkääseen tarjoiluun. Toimivat erinomaisesti myös kynttilöiden ja jopa kukkienkin alustana. Kolme eri kokoa; Nikama Haapa Kulho 25 x 25 cm ja Nikama Haapa Kulho 20 x 20 cm. Katso myös samaan sarjaan kuuluvat vadit Nikama Haapa Vati 30 x 30 cm ja tarjottimet Nikama Haapa Tarjotin 47 x 32 cm.

Pohjan koko 10 x 10 cm.

Nikama Haapa kulho

Oululaista käsityötä suomalaisesta teräksestä.

Hetkenä jolloin päätin yritykseni jatkosta syntyi kaunis Haapa sarja. Haapojen symbolismiin liitetään päättäväisyys ja peloista sekä epäilyksistä vapautuminen.

Design Teemu Partanen

Nikama -tuotteissa yhdistyy moderni muotoilu ja viimeistelty ammattitaito. Materiaalina on ehdoton ja kestävä jaloteräs, joka kerran muodon saaneena säilyttää arvokkuutensa sukupolvien ajan.
Nikama puhuttelee ihmistä. Se on suora ja kiirehtimätön, se ei utele eikä selittele. Tyynen ulkokuoren sisällä lepää ajattomuus.

Paino0.2 kg
Mitat300 × 300 × 60 mm
Materiaali

Ruostumaton teräs

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikama Haapa Kulho 30 x 30 cm”