Hoito-ohjeet

Säännöllinen hoito ja oikeat puhdistusmenetelmät säilyttävät tuotteen
kauniina ja käyttövalmiina.

Korujen hoito-ohjeet

Riipuksen materiaali on jaloteräs, kirurginteräs. Riipukset eivät tummu.

Jaloteräs

PESU
Tuote voidaan pestä astianpesukoneessa. Puhdistamisessa voidaan käyttää myös desinfiointiaineita, liuottimia sekä laadukkaita yleispuhdistusaineita, jotka eivät sisällä klooria. Pesun jälkeen tuote huuhdellaan puhtaalla kuumalla vedellä ja kuivataan. Pinnan kuivaaminen vähentää kalkkipitoisen veden aiheuttamia kuivumisjälkiä.
HOITO
Jaloteräksen pintaa suojaa kromioksidikerros, jonka vaurioittamista tulee välttää. Kiillottamiseen soveltuu sieni tai liina, jossa ei ole hiovia rakeita. Pintaa pyyhitään teräksen hionnan suuntaisesti. Kiillotetun pinnan hoitoon suosittelemme teräkselle tarkoitettuja kiillotustahnoja ja hiotuille pinnoille helposti levittyviä kiillotussuihkeita.

Durat®

Durat® (käytössä JAUR juusto- ja buffettarjottimissa) kestää hyvin kosteutta, kulutusta ja puhdistusaineita. Tarvittaessa pinta voidaan uudistaa kevyellä hionnalla.

Hopea

Hapettuminen aiheuttaa hopean tummumista. Mm. ihonhoitotuotteet ja parfyymit aiheuttavat osaltaan tummumista, joten korut suositellaankin päällepantavaksi vasta meikkauksen ja hiusten laiton jälkeen.