Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR viininkaadin

248,00 

Kiilotettua terästä. Kädensija harjattu.

korkeus H 180mm > 270 x 200 mm

paino 1 000 g

JAUR viininkaadin

Oululaista käsityötä suomalaisesta teräksestä.

Nikama Designin JAUR-viinikaadin. Suoralinjainen muoto ja peilikkilotettu teräs antaa upeaa loistetta tilaan heijastaen kaarevasta pinnastaan ympäristöä. Sisällä olevien silikonikiskojen ansiosta pullo pysyy paikoillaan kaadettaessa. JAUR viinikaadin on käsin valmistettu ja kiillotettu ensiluokkaisesta suomalaisesta jaloteräksestä. Viinikaadin sopii upeasti yhteen JAUR-sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.

Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaa malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaatuista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino0.4 kg
Mitat270 × 120 × 180 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR viininkaadin”