Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR tarjotin, kapea

147,00 

Kiillotettua ruostumatonta terästä.

Tarjottimen koko 555 x 200 mm

JAUR tarjotin, kapea

Suomalaista käsityötä suomalaisesta teräksestä.

Nikama Designin JAUR-sarjan kapea tarjotin kruunaa tarjoilusi. Täysin peilikiilotettu pinta tuo juhlavuuttaa kattaukseesi heijastaen tarjottavan tuotteen. Erittäin käytännöllinen tarjotin sopii erinomaisesti välipalojen ja kakkujen tyylikkääseen tarjoiluun. Pitkän ja kapean muotonsa vuoksi sopii myös hienosti kalalle. Katso myös samaan sarjaan kuuluva leveämpi JAUR aamiaistarjotin 104.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Tervetuloa tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaa malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaaduista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino0.95 kg
Mitat570 × 225 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR tarjotin, kapea”