Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR samppanja-cooler

248,00 

Kiilotettua terästä. Kädensijat harjattu.

H 190 mm >290 x 180 mm

JAUR samppanja-cooler

Oululaista käsityötä suomalaisesta jaloteräksestä.

Nikama Designin JAUR-cooleri pitää juomasi kylmänä. Peilikiilotettu teräs kruunaa kattauksen ja antaa loistetta tilaan heijastaen kaarevasta pinnasta ympäristöään. Cooleri sopii erinomaisesti yhteen JAUR-sarjan muiden tuotteiden kanssa. Upea yhdistelmä ensiluokkaista selkeää designia ja viimeisteltyä kädentaitoa.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaa malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaatuista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino1.4 kg
Mitat180 × 290 × 190 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR samppanja-cooler”