Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR kukkamaljakko, kapea

119,00 

Kiillotettua terästä.
korkeus H 260mm

JAUR kukkamaljakko, kapea

Oululaista käsityötä suomalaisesta jaloteräksestä.

Nikama Designin kapea JAUR-maljakko on suunniteltu yhdelle kukalle tai oksalle. Suoralinjainen muoto ja peilikiilotettu teräs antaa upeaa loistetta tilaan heijastaen kaarevasta pinnastaan ympäristöä. JAUR maljakko on käsin valmistettu ja kiillotettu ensiluokkaisesta suomalaisesta jaloteräksestä. Nikama Designin JAUR-maljakko pysäyttää selkeällä suoralinjaisella muotokielellään. JAUR maljakko sopii upeasti yhteen JAUR-sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Tervetuloa tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaen malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaaduista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino0.39 kg
Mitat50 × 73 × 255 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR kukkamaljakko, kapea”