Mitä lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea?

”Ei minulle tarvitse mitään hankkia lahjaksi” on lause, jota yksikään kuumeisesti lahjaideoita miettivä läheinen ei halua kuulla. Jotkut sanovat niin silkasta vaatimattomuudesta, mutta jos lause jatkuu sanoin ”en tarvitse tällä hetkellä mitään”, lahjan ostamisesta tulee entistäkin kinkkisempää.

Mitä siis voisi ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikki tarpeellinen? Stereotypioista huolimatta miehetkin arvostavat laatudesignia ja -koruja, sillä ne säilyttävät hyvin arvonsa ja kestävät aikaa. Unohda siis työkalut, partakoneet ja viskipullot – anna tänä vuonna aviomiehellesi, isällesi, veljellesi tai ystävällesi lahja, joka taatusti tekee vaikutuksen!

Lahjat kokkaavalle miehelle

Nikama Design valmistaa kaikki käyttöesineensä 100 % käsityönä ruostumattomasta jaloteräksestä. Tämän ansiosta kaikki tarjoiluastiamme ja ruoanlaittovälineemme kestävät hyvin hoidettuna isältä pojalle. Ja kaiken kukkuraksi ne ovat muotoilultaan klassisen tyylikkäät ja miehekkäästi pelkistetyt. Näistä lahjoista pitävät yhtä lailla 20- kuin 70-vuotiaatkin miehet.

JAUR- ja Arctichrome-sarjojemme tuotteet ovat kuuluneet jo vuosikausia laatua ja estetiikkaa arvostavien kotikokkien suosikkeihin. Myös alan huippuammattilaiset arvostavat Nikama Designin käytännöllistä muotokieltä – maailmankuulussa Bocuse d’Or -kokkikilpailussa toteutimme vuonna 2017 Suomen kisajoukkueen kattauskokonaisuuden.

Kiillotettu, ruostumaton teräs näyttää tyylikkäältä kaikenlaisissa tilaisuuksissa niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Arctichrome Leija -lautasmallistomme löydät eri kokoisia tarjoiluastioita eri käyttötarkoituksiin, ja lahjapaketin kruunuksi voit vaikka lisätä upean Arctichrome-konjakkipikarin ja siihen sopivan konjakinlämmitinjalan.

Lahjat tyylitietoiselle miehelle

Älä koskaan aliarvioi korulahjojen voimaa – vaikka mies ei arkikäytössä kelloja ja riipuksia käyttäisikään, monet kaivavat komeimmat korunsa esiin juhlatilaisuuksia varten. Siksi kannattaakin satsata laatuun, ja sitä Nikama Designin lukuisista koruvaihtoehdoista löytyykin rutkasti.

Nikama Ranka on suosituimpia korusarjojamme, eikä syyttä: ne ovat ns. unisex-koruja, eli ne sopivat ulkonäkönsä puolesta niin naisille kuin miehillekin. Riipusvaihtoehtoja löytyy neljä erilaista ja jotkut riipusmallit, kuten 50 mm Nikama I, on mahdollista saada teräksisen ketjun sijaan poronnahkanauhalla varustettuna. Olipa kyseessä sitten nuorekas tai hillitympää tyyliä edustava mies, valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja kaiken ikäisille lahjan saajille.

Arctichrome-pöytäkello istuu puolestaan täydellisesti koristamaan toimistotyötä tekevän miehen työpöytää. Kelloja on saatavilla kolmella eri designilla: ovaalin-, purjeen- ja kaarenmuotoisena.

Lahjat käytännönläheiselle miehelle

Tiesitkö, että kaikki Nikama Designin tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka käsityönä Suomessa? Kotimaista muotoilua arvostavat miehet ihastuvat takuulla Arctichrome-revontulilyhtyyn, joka on pikemminkin oma taideteoksensa kuin mikä tahansa tuikkukuppi. JAUR-takkavälineet puolestaan näyttävät tulisijan edessä äärimmäisen tyylikkäiltä, mutta ennen kaikkea settiin kuuluvat varras, harja, hiilihanko ja tuhkalapio ovat funktionaaliset ja kestävät.

Voit myös yllättää lahjan saajan täysteräksisellä Arctichrome-lämpömittarilla, joka on suunniteltu perisuomalaiseen säähän ja muotokieleen istuvaksi. Valmistusmateriaalinsa ansiosta metallisen mittarin lukemiin voi aina luottaa kovillakin pakkasilla.[share title=”Jaa tämä juttu!”]