Nikama Musiikin Sielu

Nikama Musiikin Sielu

NIKAMA MUSIIKIN SIELU -korusarja

”Minusta piti isona tulla Bruce Springsteen”
-Teemu Partanen

Elän musiikista.

Musiikki on kuulunut elämääni aina. Olen tavannut matkoillani useita muusikoita ja musiikin tuottajia. Heillä kaikilla on ollut oma tarina kerrottavanaan siitä, miten musiikki ja biisit ovat syntyneet. Musiikin sielun muodostaa juuri nämä tarinat: biisin sanoitus tai melodia ja sovitus. Usein myös – tai no, melkeinpä aina – niiden yhdistelmä. Biiseistä tulee meidän yhteisiä tarinoitamme. Ne ovat sielukkaita aikamatkoja kokemuksiin, joista muodostuu uusia kertomuksia eletystä elämästä. 

En itse osaa soittaa. En myöskään laulaa. Mutta olen erittäin hyvä kuuntelija! Saan musiikista paljon voimaa sekä inspiraatiota omaan elämääni. Pyhä Unplugged on tapahtuma, jota ystävieni kanssa odotamme joka vuosi. Kun vuonna 2020 ei ollutkaan enää mahdollisuutta päästä kuuntelemaan livemusiikkia vuotuiselle kohtaamispaikalle, tuntui kuin maailma olisi pysähtynyt. 

Kitara ja saksofoni, mielestäni sielukkaimmat soittimet, ovat Musiikin sielu -korusarjan ensimmäiset tuotteet. Kitaran alaosan aukot mukailevat Aittakurun esiintymislavaa. Vuonna 2020 kun lava oli tyhjä, hiljaisuus inspiroi minut suunnittelemaan korusarjan, joka viestittää kunnioitusta artistien työtä ja musiikkia kohtaan. Me kaikki tiedämme, miten paljon kohtaamisia ja livemusiikkia tarvitaan!

Nikama Musiikin sielu -korusarjaa on inspiroinut Pyhä Unplugged -tapahtuma, tapahtuman henki ja sen kaikki kohtaamiset. Säilyttäkööt korut näitä muistoja jokaisen musiikin ystävän sydämessä.  

Kiitos Pyhätunturin organisaatio ja Mato Valtonen!

Osa sarjan tuotteiden myyntituotosta menee artistien työn tukemiseen.