Parhaat joululahjaideat naiselle ja miehelle

Joululahjat tyyliä ja käytännöllisyyttä arvostaville

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Vuoden odotetuimpia juhlapyhiä edeltää kuitenkin suuri määrä valmisteluja – niistä yksi vaikeimmista on usein joululahjojen ostaminen. Mitä ostaisi puolisolle lahjaksi, kun hänellä on jo kaikkea? Mitä isä tai äiti haluaa joululahjaksi tänä vuonna? Entäs mummi ja ukki?

Lahjojen antamisessa ja saamisessa tärkeintä on aina ajatus, mutta jokainen silti salaa toivoo, että juuri se oma lahjavalinta osuu saajan kannalta nappiin. Laadukkaat ja näyttävät käyttöesineet ovat aina hyviä ja käytännönläheisiä valintoja iästä ja sukupuolesta riippumatta. Paketista paljastuvat käsintehdyt, kauniit kotimaiset teräskorut miellyttävät myös kenen tahansa mieltä. Nikama Designista löydät näitä molempia, ja paljon muuta!

Mitä joululahjaksi naiselle?

Naiset ovat keskimääräisesti esteettisempiä kuin miehet, sen varmasti moni aviomies on omakohtaisesti kokenut huonekaluja tai sisustustarvikkeita puolisonsa kanssa ostaessaan. Ja kaiken kukkuraksi jokaisella on oma makunsa ja omat mieltymyksensä, joten vaikka kuinka jokin taulu miellyttäisi omaa silmää, se ei välttämättä lämmitä anopin mieltä yhtä lailla.

Nikama Silta -korvakorut ovat kuin tehdyt eettiselle, ajattelevalle ja ajatonta muotokieltä arvostavalle naiselle. Huippusuositut Nikama Ranka -korvikset ovat puolestaan loistovalinta tyttärelle, vaimolle tai äidille, joka suosii pidempiä korumalleja. Meiltä saa myös samaa sarjaa olevia riipuksiakin – nämä korut sopivat kaiken ikäisille naisille ja materiaalinsa ansiosta ne sopivat lukuisiin asukokonaisuuksiin niin arkena kuin juhlissakin!

Ja mikäli muut korumallit eivät tunnu oikein sopivilta, laulaja Saara Aallon suunnittelema, näyttävä You Have My Heart – LIFE REBORN -riipus tekee taatusti vaikutuksen. Riipuksen mukana tulee myös laulajan levy nimmareineen.

Mitä joululahjaksi miehelle?

Kun miehen työkalupakkiin ei mahdu enää yhtään ainutta jakoavainta, lienee syytä miettiä muita lahjaideoita. Mitäpä jos tänä vuonna hankkisitkin kirjaimellisesti ajattoman lahjan, seinäkellon? Neliönmallinen Arctichrome-seinäkellomme on syystäkin suosittu – sen design ja viimeistely on niin häikäisevä, että melkeinpä unohdat sen olevan 100 % suomalaista käsityötä!

Oluen ystävän takuuvarma joululahjaidea on Arctichrome-oluttuoppi, joka ei ole mikä tahansa juomalasi: sen pinta on kiilotettua ja harjattua ruostumatonta terästä ja kahva lämpökäsiteltyä haapaa. Tuopin pohjamateriaali on puolestaan kotimainen koivu. Jos tämä tuoppi ei tee illanistujaisissa vaikutusta kavereihin, niin ei tee sitten mikään.

Tyylitietoiselle isälle, aviomiehelle tai vaarille suosittelemme Uusi Leijona -riipuksia, joita on saatavilla kahta eri kokoa ja kahta eri ketjuvaihtoehtoa. Perinteisemmän panssariketjun sijaan voit valita riipukseen upean poronnahkanauhan. Äläkä unohda Koiteli elää- ja AT-riipuksiamme, jotka on valmistettu yhteistyössä Koiteli elää ry:n ja pop-tähti Antti Tuiskun kanssa.

Mitä joululahjaksi kaverille?

Nikama Design on erikoistunut kestävien ja näyttävien teräsesineiden valmistamiseen. Siksi meiltä löydät parhaat lahjaideat myös ruoanlaitosta pitäville ystävillesi. Palkittu JAUR-vesikannumme tuo eleganssia ruokapöytään olematta kuitenkaan liian pramea, ettei sitä viitsisi käyttää arkenakin. Meidän filosofiamme on, että astiat ovat käyttöä, eivätkä pelkkää katselemista varten. Siitä syystä valmistamme tuotteemme ruostumattomasta jaloteräksestä. Monet käyttöesineemme ovat myös täysin konepestäviä.

Onko kaverisi kovan luokan kulinaristi? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti tutustua JAUR-juustotarjottimeemme ja -veitseemme, jotka tekevät yhteisistä herkutteluhetkistänne entistäkin nautinnollisempia. JAUR-shamppanjacoolerilla kuohuviinit ja aidot champagnet pysyvät viileinä pidempään lämpimänäkin kesäpäivänä. Kaikki tarjoiluastiamme kestävät hyvin hoidettuna käytössä vuosikausia, joten valitsemalla Nikama Designin tuotteita tuet samalla kestävää kehitystä ja säästät luontoa.

Mitä joululahjaksi työntekijälle?

Työntekijöiden muistaminen lahjalla joulun alla lisää alaisten motivaatiota ja sitoutuvuutta sekä ennen kaikkea luo erittäin positiivista ilmapiiriä työpaikalle. Jo pienenkin muistamisen johdosta henkilöstösi jäsenet ymmärtävät olevansa arvostettuja ja tärkeitä työpaikalleen. Tai miksetpä muistaisi yhteistyökumppaniasikin menestyksekkään bisnesvuoden lopulla!

Hyvä ja turvallinen ratkaisu on ostaa koko henkilöstölle samanlaiset joululahjat. Tällöin on tietysti mahdotonta miellyttää jokaisen henkilökohtaisia makuja ja tarpeita, mutta kukaan ei ainakaan koe jäävänsä eriarvoiseen asemaan saatuaan erilaisen lahjan. Koriste- ja sisustusesineet, kuten Finlandia-maljakkomme tai JAUR-kynttilänjalkamme istuvat jokaiseen kotiin, eivätkä varmasti jää lojumaan tarpeettomana varaston perälle. Jouluajan kylmiin iltoihin lahjaksi sopii myös erityisen hyvin Arctichrome-saunamittarimme, joka on muiden Nikama Designin käyttöesineiden tapaan valmistettu ruostumattomasta jaloteräksestä. Kaiken lisäksi kaikki tuotteemme ovat sataprosenttista oululaista käsityötä.

Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin kaikki joululahjat henkilöstösi koosta riippumatta. Huomaathan kuitenkin, että koska valmistamme kaikki tuotteemme käsin, toimitusajat voivat venyä suurissa tilauksissa. Olethan siis meihin yhteydessä etukäteen, mikäli aiot tilata kerralla suuremman tuotemäärän! Voit myös tulla katselemaan liikelahjaideoita Loungestamme.