Nikama Designin tuotantotilat ja tehtaanmyymälä Kiimingissä.

Nikama Designin tuotantotilat sekä tehtaanmyymälä LOUNGE sijaitsevat Kiimingin läheisyydessä Välikylän yrityspuistossa. Niin yrittäjälle kuin asiakkaalle yrityksen sijainnilla on iso merkitys. Kyse on ennen kaikkea saavutettavuudesta, mutta myös monista tilojen eduista ja haitoista.

Nikamalle Jäälin suuralueella sijaitseva yritystontti on ollut mieluisa valinta. Muut alueen yritykset ovat olleet yhtälailla tyytyväisiä paikkaan. Samassa rakennuksessa löytyy sekä Nikaman tuotanto että esittelyhuone. Nikama-tuotteiden valmistaminen vaatii raskasta laitteistoa ja tilaa tuotannon pyörittämiseen, ja tällaiseen eivät ydinkeskustan liiketilat sovellu lainkaan. Niinpä yritystontti omalla myymälällä on ideaaliratkaisu.

Lisäksi tontti on hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan Kuusamontien tuntumassa näkyvällä paikalla. Nikaman tehtaanmyymälän pihaan on helppo hurauttaa niin ohikulkumatkalla kuin varta vasten katselemaan tullessa. Valikoiman toki löytää helposti myös verkkokaupastamme, mutta esimerkiksi yrityslahjoja hankkiessa on helpottavaa, kun avautuu mahdollisuus päästä keskustelemaan omistajan kanssa kasvotusten. Katso esittely: Jäälin yrityskylä.

Toki Nikama Design näkyy yrityksenä myös muualla, kuten Oulun keskustan katukuvassa. Nikaman tuotteita voi löytää koruliikkeiden valikoimasta, tai esimerkiksi Pekurin kauppakorttelin näyteikkunasta. Lisäksi Nikaman jälleenmyyjäverkoston avulla tuotteita pääsee katselemaan ja kokeilemaan kultasepänliikkeissä ympäri Suomea.