Mitä lahjaksi isälle?

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 10. marraskuuta. Ja kuten lähes jokaisena vuonna, sadat tuhannet suomalaiset miettivät kuumeisesti alkusyksyn aikana, mitä isänpäivälahjaksi ostaisi. Yhdessä vietettyä, leppoista sunnuntaipäivää ja omalta lapselta saatua lämmintä halausta ei voita mikään, mutta mitäpä, jos tänä vuonna hemmottelisit läheistäsi suomalaisella laatudesignilla?

Isät ovat terästä – mikseipä siis lahjatkin

Nikama Designin jaloteräksestä valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja näyttäviä käsitöitä, joissa niin äidin kuin isänkin silmät lepäävät. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Oulussa.

Modernit ja tyylikkäät metallituotteet kestävät käyttöä vuodesta toiseen, oli kyseessä sitten käyttöesine, sisustuselementti tai vaikkapa kaulakoru. Nämä lahjat eivät jää lojumaan lahjapaketteihin turhan panttina: upean ulkonäön omaavat Nikama Designin korkealaatuiset tuotteet on valmistettu käytännöllisyys edellä. Ja mikä parasta, kaikki tuotteemme ovat 100 % suomalaisia ja ne sopivat kaikenikäisille iseille!

Poimi alta tämän syksyn parhaat lahjavinkit ja tilaa isänpäivälahja netistä tai vieraile jälleenmyyjäliikkeissämme. Kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä lahjatilausten kanssa, sillä sesonkiaikaan toimitusajat voivat hieman venyä – valmistammehan kaikki tuotteemme alusta loppuun saakka käsin.

Tyyliä päivällispöytään ja illanistujaisiin

Ruoanlaitosta ja päivälliskutsuista nauttiville isille suosittelemme erityisesti JAUR-tuotesarjamme juustotarjotinta, samppanjacooleria tai vesikannua, jonka kaunis muotoilu palkittiin arvostetussa Stainless Steel Awards -tapahtumassa vuonna 2002. Kuten kaikki design-tuotteemme, myös viinicooleri on takuuvarma katseenpysäyttäjä illanistujaisissa. Ja kun juhlien isäntä lyö pöytään tyylikkääseen tervaleppäkoteloon pakatut Arctichrome-snapsipikarit, se jättää viimeistään lähtemättömän vaikutuksen vieraisiin.

Isänpäiväsunnuntain aamiaisen voi tarjoilla tyylikkäästi Arctichrome-sarjan hedelmätarjottimelta ja päivän päätteeksi huurteinen maistuu parhaalta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta Arctichrome-oluttuopista. Tuopin kahva ja pohja ovat kotimaista haapaa ja koivua. Fiinimpiin nautintohetkiin suosittelemme samaan tuoteperheeseen kuuluvia konjakkipikaria ja viinipullotelinettä.

Kun käyttöesineistä puhutaan, silloin kannattaa panostaa laatuun ja kestävyyteen. Nikama Designin kattaus- ja tarjoiluastiat sopivat täydellisesti edistyneemmänkin kotikokin käyttöön. Hyvänä esimerkkinä näyttävistä ja kestävistä astioista on Haapa-vatisarjamme, joista löytyy eri kokoisia tarjoiluastioita useaan eri käyttötarkoitukseen.

[ux_custom_products products=”8″ columns=”4″ cat=”juomatarjoilu” orderby=”rand”]

Teräskoru tekee aina vaikutuksen

Laadukas koru on aina hyvä isänpäivälahjaidea: se kestää aikaa, on tyylikäs ja pitää arvonsa vuosienkin saatossa. Nikama Designin riipukset sopivat niin arki- kuin juhlakäyttöönkin, ja ne kestävät materiaalinsa ansiosta isältä pojalle ja pojalta pojanpojalle.

Kaikki riipuksemme sopivat niin miehille kuin naisillekin – ehkä juuri sen vuoksi ne ovatkin haluttuja lahjatoiveita ympäri vuoden. Huippusuositun Ranka-sarjamme korut ovat jokaisen muotitietoisen isän valinta jokapäiväiseen pukeutumiseen, mutta mikäli etsii hillitympää ja pienempää riipusmallia, kannattaa tutustua esimerkiksi Nikama I- ja Silta-riipuksiimme.

Nikama Designille omat riipussarjansa ovat luoneet muun muassa laulaja Antti Tuisku sekä TV-kasvo Sampo Marjomaa – näitä koruja et saa mistään muualta! Ja jos isän monta kymmentä vuotta vanha rippiristi kaipaisi viimeinkin päivittämistä, Nikama Risti -riipusta on saatavilla kahta eri kokoa, sekä kiillotettuna että harjattuna versiona.

[ux_custom_products products=”8″ columns=”4″ cat=”kasirenkaat” orderby=”rand”]

Sisustustuotteet miehiseen makuun

Nikama Designin jaloteräksiset tuotteet ovat loistavia sisustuselementtejä, sillä ne sekä sopivat miehiseen sisustusmakuun että miellyttävät myös äidinkin silmää. Arctichrome-saunamittari antaa kylpytiloihinne elegantin loppusilauksen, ja pöytäkellovalikoimastammekin löytyy takuulla jokaisen isän työpöydälle sopiva ajannäyttäjä. Siksi ne ovatkin mahtavia ideoita isänpäivälahjaksi!

Katseen kestävät seinäkellomme voi ripustaa autotallin, työhuoneen, makuuhuoneen tai vaikka olohuoneenkin seinälle – tai miksei vaikka talon jokaiseen huoneeseen. Nikama Designin valikoimista löytyy sekä perinteisiä pyöreitä kelloja että moderneja aikarautojakin. Avainten säilytystä varten suosittelemme Arctichrome-avainkaappiamme – tätä tyylikkäämpää teräskaappia ei monesta eteisestä löydy.

Tutustu myös näyttävään Arctichrome-revontulilyhtymme, joka saa kodin miesväenkin innostumaan kynttilöiden polttamisesta talven pimeinä iltoina. Voimme myös taata, että uniikki, pohjaton Finlandia-maljakkomme ei jää kaapin perukoille pölyttymään – maljakon ainutlaatuista muotokieltä ei voi sanoin selittää, se täytyy itse nähdä ja kokea. Finlandia-maljakko on virallinen Suomi 100 -tuote, joka valmistettiin 100-vuotiaan isänmaamme juhlavuoden kunniaksi vuonna 2017.

[ux_custom_products products=”8″ columns=”4″ cat=”sisustus” orderby=”rand”]

Etkö vielä tiedä, mitä ostaa isänpäivälahjaksi?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai niiden saatavuudesta, laita meille viestiä tai soita – me palvelemme mielellämme kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Huomaathan, että jotkut tuotteistamme ovat tilaustuotteita: jos haluat varmistaa, että kyseiset tuotteet ehtivät varmaksi isänpäivälahjapakettiin, soita meille ennen tilaamista, niin varmistamme tuotteen saatavuuden.

Ota myös Nikama Design seurantaan Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa, niin olet ajan hermoilla uusista tuotteistamme ja uutisistamme!