Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR Kaadin 0,7 l

229,00 

Kiilotettua terästä. Kädensija harjattu.

Maailman kaunein teräsesine.
Kansainvälisesti palkittua muotoilua, Stainless Steel Awards winner, SASSDA 2002

Korkeus: 16cm
tilavuus. 0,7 litraa

JAUR kaadin 0,7 l

Oululaista käsityötä suomalaisesta teräksestä.

Nikama Designin JAUR-kaatimessa yhdistyy selkeä scandinavinen muotoilu ja kädentaito. JAUR kaadin on käsin valmistettu ja kiillotettu ensiluokkaisesta suomalaisesta jaloteräksestä. JAUR-kaadin pysäyttää selkeällä suoralinjaisella muotokielellään. Kaadin sopii upeasti niin arki- että juhlakattauksiin kuin sisustuselementiksi sellaisenaan. Saatavana myös isompana 1,4L kaatimena.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaa malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaatuista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino0.65 kg
Mitat150 × 60 × 150 mm
Materiaali

Ruostumaton teräs

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR Kaadin 0,7 l”