Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR aamiaistarjotin

138,00 

Kiillotettua ruostumatonta terästä.

Tarjottimen koko 370 x 230 mm

JAUR aamiaistarjotin, leveä

Oululaista käsityötä suomalaisesta teräksestä.

Nikama Designin JAUR-sarjan leveä tarjotin kruunaa tarjoilut. Täysin peilikiilotettu pinta tuo juhlavuuttaa kattaukseesi heijastaen tarjottavan tuotteen. Erittäin käytännöllinen tarjotin sopii erinomaisesti välipalojen ja kakkujen tyylikkääseen tarjoiluun. Katso myös samaan sarjaan kuuluva JAUR kapea tarjotin 106.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Tervetuloa tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaen malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaaduista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino1.05 kg
Mitat390 × 250 × 25 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR aamiaistarjotin”