Ilmainen toimitus Suomeen

JAUR takkavälinesarja

490,00 

Kotelo harjattua terästä.

4 työkalua: Varras, harja, hiilihanko ja tuhkalapio, valmistettu 5mm harjatusta teräksestä. Lapion kauha kiillotettu.

Korkeus 690mm > 200 x 105 mm

Varastossa

JAUR takkavälineet

Oululaista käsityötä suomalaisesta jaloteräksestä.

Nikama Designin JAUR-takkavälinesarja kruunaa tulisijan. Sen selkeät ja suoralinjaiset muodot sopivat kauniisti joka kodin sisustukseen. Tyylikäs kotelo kätkee sisäänsä vartaan, harjan, hiilihangon ja tuhkalapion. JAUR takkavälineet on käsin valmistettu ensiluokkaisesta suomalaisesta jaloteräksestä. Takkavälineet sopii upeasti yhteen JAUR-sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Tervetuloa tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaen malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaaduista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.

Paino8 kg
Mitat750 × 200 × 105 mm

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JAUR takkavälinesarja”