TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT

Maksaminen Nikama verkkokaupassa

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Verkkokaupassamme käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)
Klarna Lasku
Klarna Erämaksu
Klarna Tili

Toimitustavat

Tilauksen saatuamme käsittelemme sen niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kahden työpäivän kuluessa, jonka jälkeen lähetämme korusi suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen. Et siis joudu hakemaan tilaustasi Postista muulloin kuin jos pakettia ei jostain syystä ole voitu toimittaa perille. Tilauksen saapuminen kestää kotimaassa muutaman arkipäivän, ulkomailla 3-8 arkipäivää. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme!

Korujen toimituksesta vastaa Posti.
Suuremmat paketit kuljettaa Matkahuolto.

Vaihto ja palautus

Mikäli ostamasi tuote ei ollutkaan sopiva, tai tuote ei vastannut odotuksiasi, toimi seuraavalla tavalla:

Täytä palautuslomake ja merkitse lomakkeelle tuotteen tiedot johon haluat vaihtaa, tai palautettavan tuotteen tiedot mikäli olet palauttamassa tuotetta.

Palautus postitse
Pakkaa tuote sekä palautuslomake hyvin alkuperäiseen pakkaukseen. Kirjoita paketin päälle alla oleva Nikama Designin osoite. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

Nikama Design Oy
Välirinne 10
90940 Jääli

Palautus matkahuollon kautta (isompi kuin kirje posti)
Pakkaa tuote sekä alkuperäinen lähete hyvin alkuperäiseen pakkaukseen. Voit kysyä myös info@nikamadesign osoitteesta palautuslähetettä. Kiinnitä palautus lähete pakettiin. Vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Nikama Design Oy
Välirinne 10
90940 Jääli

Palautus myymälään
Voit palauttaa tilauksesi myös Nikama Designin tehtaanmyymälään Jäälissä. Pakkaa koru alkuperäiseen pakettiin, laita mukaan palautuslomake täytettynä ja tuo paketti myymäläämme. Huomioithan, että myymälämme eivät hoida palautettujen tilausten rahallista hyvitystä. Hyvitys tapahtuu palautuksen vastaanottamisen jälkeen verkkokaupan toimesta. Myymälässä voimme suorittaa koon tai tuotteen vaihdon, mikäli sopiva tuote löytyy myymälän varastosta.

Tee palautus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme uuden tuotteen tai hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.